Αφοι ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ

Get Adobe Flash player


Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘ-LAC ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1978 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ & ΤΗΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ.

ΤΟ 1993 ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΟΙΚΟ GALSTAFF VERNICI SPECIALLI ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΦΕ.

ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ SAYERLACK ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ARCH chemicals inc Η ΜΑΘ-LAC ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ SAYERLACK ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΤΟ  2007 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ BAO Chemie. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.

ΤΟ 2008 Η ΜΑΘ-LAC ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ TABU ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ DESIGN ΕΦΑΜΙΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ WOOD STAIN PLUS ΤΗΣ SAYERLACK Η ΜΑΘ-LAC ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΠΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ ΞΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ( pigmented – ΛΑΚΕΣ). 

ΤΟ 2011 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΟΛΛΕΣ ΞΥΛΟΥ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ.

Το 2012 η ΜΑΘ – LACK διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τις κόλλες ουρίες – φορμαλδεΰδης (kaurits®) της BASF

KAURIT® 171

KUARIT® 287

AMMONIUM CHLORIDE 

Καθώς επίσης και τις P.V.A. κόλλες του γερμανικού οίκου FOLLMANN